Ημερίδα Lamberts-Θεσσαλονίκη, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013,Makedonia Palace

mikro

Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης του Επαγγελματία της Υγείας διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία τo Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στην Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτική ημερίδα με ομιλητή τον Διευθυντή του Επιστημονικού Τμήματος της Green Import, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο κο. Σκανδάλη Κων/νο.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:

– Γήρανση του δέρματος-Παθοφυσιολογικός μηχανισμός φωτογήρανσης.
– Colladeen Derma Plus-Μηχανισμός δράσης έναντι της φωτογήρανσης  /Κλινική αποτελεσματικότητα.
– Αναγκαιότητα προσδιορισμού του σύγχρονου ρόλου των συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων.

Τα δύο πρώτα θέματα στράφηκαν γύρω από τον ρόλο της υπεριώδους ακτινοβολίας στην γήρανση του ανθρωπίνου δέρματος και τον ρόλο του Colladeen Derma Plus στην αντιμετώπιση των κλινικών εκδηλώσεων της φωτογήρανσης ενώ κατά την διάρκεια της 3ης παρουσίασης αναλύθηκε εκτενώς ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων στην σύγχρονη evidence based Ιατρική, οι κοινοί μύθοι που συνοδεύουν την χρήση των συμπληρωμάτων, οι σύγχρονες ενδείξεις χρήσης των, οι κίνδυνοι, οι παρενέργειες και οι αντενδείξεις χορήγησής τους.

Μετά το πέρας της ομιλίας παρουσιάστηκε στους Επαγγελματίες Υγείας της Θεσσαλονίκης το βιβλίου του κου. Σκανδάλη “Ιατρικός Οδηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής και Βοτάνων”. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν  οι λόγοι που οδήγησαν την Green Import στην έκδοση του πονήματος, καθώς  η έκδοση του Ιατρικού Οδηγού αποτέλεσε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Η προσέλευση των Επαγγελματιών Υγείας της Θεσσαλονίκης ήταν εντυπωσιακή.